Samtaleterapeut.

Samtale er en central del i alle nicer af min virksomhed. Min evne til at lytte og tune ind på mine medmennesker er et af mine egne allerstørste redskaber. Samtale opstår ikke alene ved teknikker, men i høj grad af autentitet, nærvær og oprigtig interesse.
Jeg evner at skabe et rum i kraft af mig selv og mine input, hvorved mine klienter får mulighed for at få kontakt med sig selv og derved få et større indblik samt overblik omkring deres situation og derved mulighed for større tilfredshed, fred og handlemulighed her og nu. 
Jeg har en evne til sammen med dig at åbne op for spektre, som giver syn på sagen, giver forståelse, giver indsigt, giver nye perspektiver og giver lindring.
Min baggruund har både rødder i den traditionelle psykologiske tilgang, og med min uddannelser som psykospirituel psykolog og mindfulness træning har jeg flere dimensioner, jeg møder dig i.
Samtale:

  • Du medbringer det i samtalen, som optager dig, udfordringer, problemer, visioner, spørgsmål. Ja,alt mellem himmel og jord. Jeg tilbyder ører, der lytter, hjerte, der mærker, mund der guider.
  • I forbindelse med den healende zoneterapi. Vi taler om sammenhængen mellem din krops signaler og dit liv.
  • Bach Blomsterterapi. Via samtale om det tema, du kommer med, bestemmes hvilke remedier, der vil være brugbare med henblik på støtte i de processer, du gennemgår i arbejdet med dig selv.
  • Natur vandring - Walk and Talk-. Et koncept, hvor vi sammen går i naturen og hvor samtalen understøttes af den samlede stimulation af bevægelse og de gavmilde sanseindtryk.

Jeg laver specielle udgaver af personlig udvikling, samtale, mindfullnes og natur. 
Se videoen nedenunder om dette:
https://www.youtube.com/watch?v=nJBpN9GMtAA